top of page
Search

Príprava študentov na medzinárodné skúšky

Updated: Jun 17, 2019

Našich študentov sa snažíme maximálne podporiť počas celého štúdia, ale pred skúškami si môžu vyskúšať, aké to bude "naozaj". Ako vyzerá predtestovanie študentov vám priblížime v tomto článku.


Príprava na skúšky YLE, naši najmladší!

Bojíš sa testu? Bojím! Takto by asi zareagovala väčšina našich študentov. A je to úplne v poriadku. Skúšky znamenajú stres. Čo ak sa ale dá tento strach pred testom minimalizovať alebo úplne eliminovať?


Naša škola sa už viac ako 15 rokov snaží vytvoriť "anti-stresovú" kultúru. Skúšky sú síce v L&P veľmi dôležité, a takmer každý týždeň si môžete na našich chodbách všimnúť upozornenie "Silence! Exam in Progess!", v našich učebniciach určite uvidíte farebné upozornenia typu "exam strategy," a február nie je príliš obľúbený, nakoľko každý študent musí absolvovať "meranie" úrovne angličtiny. Napriek tomu sa o testoch pravidelne rozprávame, vysvetľujeme študentom drahocenné testové stratégie a tipy a najdôležitejšie pravidlo je, pripraviť každého študenta tak, aby skúšku úspešne absolvoval.


Každý rok pred formálnymi cambridgeskými skúškami organizujeme prípravné testovanie, na ktorom si študenti môžu napísať celý test a absolvovať ústnu skúšku, ktorá sa nahráva a je poskytnutá rodine.


Skúšky v pondelok absolvovala aj Adélka Stražáková, ktorá sa pripravuje na úroveň A2, Key. Adélka sa pred testom najviac bála ústnej skúšky, ale ako vidíte, po ústnej skúške si veselo zapózovala s pani Wendy Williams a vyjadrila sa, že to bolo "ľahké".



Ak ste sa na prípravné testy ešte neprihlásili, môžete tak urobiť tu: príprava.


Takto vyzerá ústna skúška úroveň pre-A1, test STARTERS.


Takto prebieha ústna skúška úroveň C1:




Recent Posts

See All

Naši študenti, náš tím, naša komunita.

bottom of page