top of page
Search

Ako sme sa bavili a pomáhali si

V marci 2020 sa naša škola zmenila, rušné chodby stíchli, pri dverách neustále smrdí dezinfekcia. Ak sa náhodou v škole objaví študent, mávame si a tešíme sa človečine.


Často myslím na rodiny, na mamičky a oteckov, ktorí sa v týchto ťažkých časoch musia starať o živobytie, a zároveň sa stali učiteľmi svojich detí. Rodiny platia viac za internet, nakúpili sa počítače, tablety aj lepšie telefóny. Tlačiarne si neustále pýtajú nový toner, deti sú hladné a nudia sa zatvorené doma. Chcem všetkým rodičom vzdať moju úctu a obdiv. Môj syn je už dospelý, neviem si ani predstaviť, ako to všetko zvládate.


Pre Vianocami som sama ochorela na Covid a mala som čas premýšľať, ako pomôcť rodinám. Lockdown Activities počas týždňa mi prišiel celkom dobrý nápad. Oslovila som našich lektorov a mnohí ponúkli ich čas a nápady. Vytvorili sme nádherné aktivity: konverzácie s Jamiem a Blairom, rozprávky s Wendulkou, kvízy so Želkou, pesničky s Katie, Mirka a Lucinka si s deťmi čítali krátke príbehy, ja som hrala bingo. Musíme sa priznať, celý týždeň sme si to užívali s deťmi a tešili sa na Vás všetkých. Pripojilo sa viac ako 200 študentov!


Každý deň dostávam krásne správy od rodičov, ako sme im kúsok pomohli pripraviť program pre deti, veľmi pekne ďakujem za každú správu. Aj naša škola bojuje o prežitie a dúfam, že sa nám to podarí. Sme nádherná komunita rodín, firiem, dospelých klientov a skvelých pedagógov. Držme si palce!


Teším sa na osobné stretnutia a prajem všetko dobré, veľa zdravia a trpezlivosti. Ďakujem všetkým lektorom L&P za skvelú prácu, ktorú odvádzajú!


Tatiana Šimuniová, riaditeľka školy

Recent Posts

See All

Naši študenti, náš tím, naša komunita.

bottom of page