top of page
Search

Week 2

Čo nás čaká budúci týždeň, ktorý začína už zajtra (12.9.2022) ráno?


Postupne budeme zaraďovať študentov, ktorí sú na čakacom zozname alebo čakajú na preradenie. O stave prihlášky sa môžete informovať v kancelárii školy (odporúčame telefonovať dopoludnia).


Prosíme všetkých študentov, aby sa prihlásili na Teams, prihlasovacie údaje sme zasielali na Váš email. Do Teams budú lektori posielať slovnú zásobu, linky, videá aj nahrávky. Ak neviete Vaše prihlasovacie údaje nájsť, stačí napísať meno a priezvisko študenta na it@languagepartner.eu a zašleme Vám ich.


Platby za kurzy vidíte v EduPage, prihlasovacie údaje sme zasielali spoločne s Teams prístupom. IBAN školy je: SK08 0200 0000 0030 1481 6354, je potrebné vždy uvádzať meno a priezvisko študenta a variabilný symbol. Kancelária školy Vám poradí, ak si neviete poradiť.


Tento týždeň začíname odosielať a rozdávať certifikáty, o ktoré ste žiadali počas leta.


Aktivity v septembri:

1. Tie a Tie, ako si uviazať kravatu.

2. Picture This! Pripravte si jednu fotografiu, ktorá zhrnie celé vaše leto. Fotografiu môžete vytlačiť a dať na nástenku v škole, alebo ju zavesiť na našu online nástenku tu. Mnohí lektori Vás už predbehli a ich fotky nájdete online, prispeli už aj mnohí študenti: https://languagepartner.padlet.org/languagepartner/6t591bmvixka6nrs

3. Maturanti sa v septembri prihlasujú na Extended Academic Essay, informácie budeme zasielať do Vašich Teams, nepremeškajte šancu získať akademickú referenciu.


Prosíme Vás o spätnú väzbu, pozitívnu aj negatívnu. Píšte a kontaktujte nás, ak Vaše dieťa odmieta ísť na kurz, nudí sa na hodine alebo naopak, nestíha. Iba tak dokážeme poskytovať kvalitné vzdelávanie v anglickom jazyku.


Tím L&P


Kancelária školy: 0918 897436, info@languagepartner.eu, p. Baginová, sl. Barišová

Riaditeľka školy a College programu: 0905 974 380, tatiana.simuni@languagepartner.eu, Ing. Mgr. Tatiana Simuni, M.Ed.

Riaditeľka Secondary programu: 0918 897436, jana.pataky@languagepartner.eu, Mgr. Janka Pataky

Riaditeľka Primary programu: 0918 897436, wendy.granger@languagepartner.eu, Ms. Wendy j. Granger, BA (Hons) P.G.C.E




Recent Posts

See All

Naši študenti, náš tím, naša komunita.

bottom of page