top of page
Search

Medzinárodné skúšky 2024

Milí študenti, milé rodiny,

 

prosíme venujte pozornosť dôležitému oznamu o medzinárodných skúškach 2024, nakoľko 19.1.2024 je posledná možnosť registrácie. Maturanti pozor, nasledujúci termín IELTS Academic je 3.2.2024.

 

Všetci študenti ZŠ, gymnázií a stredných škôl nájdu odporúčania na medzinárodné skúšky a predikciu ich medzinárodnej úrovne podľa CEFR v aplikácii TEAMS. Ak neviete prihlasovacie údaje, kontaktujte it@languagepartner.eu alebo kanceláriu školy info@languagepartner.eu.

 

Postup:

1.     Odporúčame, aby ste si prečítali viac o skúškach na našej škole. Neváhajte a napíšte nám alebo zavolajte. https://www.languagepartner.eu/skusky

2.     Online stretnutie, na ktorom sa môžete pýtať priamo otázky o skúškach aj o ich význame bude v pondelok, 15.1.2024 o 18:00 hodine ONLINE, stačí sa pripojiť cez túto +LINKU.

3.     Prihláška na skúšku: https://forms.office.com/r/Ets13X7VdG . Na skúšku sa môžete prihlásiť aj v prípade, že ešte nemáte prístup do Teams a neviete, na ktorú skúšku. Náš tím Vás bude kontaktovať a spoločne sa dohodnete na úrovni.

4.     Maturanti, ktorí sa prihlasujete na skúšku IELTS Academic – prihláška je priamo cez medzinárodný portal, skúška sa koná v Trenčíne na papieri alebo na počítači 3.2.2024. Ak sa na skúšku prihlásite, kontaktujte na TEAMS p. Šimuniovú, riaditeľku školy, pripravila pre Vás online materiály a pomôže Vám pri písaní esejí a popise grafov. https://ieltsregistration.britishcouncil.org

5.     Všetci prihlásení budú najneskôr do konca januára 2024 pridaní aj do špeciálnych kanálov na TEAMS, nájdu tam extra materiály na prípravu.

6.     Skúšky sú dobrovoľné, ale z našich viac ako 20-ročných skúseností vidíme, ako dokážu motivovať.

7.     Pripravili sme pre Vás aj jednodňové workshopy, kde si študenti vyskúšajú testy. Na workshopy sa môžu prihlásiť aj deti, ktoré sa neprihlasujú na skúšku, ale v prípade vysokého záujmu uprednostníme prihlásených na skúšku. Na workshop sa prihlasujete mailom: info@languagepartner.eu, informácie, termíny a ceny nájdete na našej stránke https://www.languagepartner.eu/skusky .

 

Študenti a rodičia, veľmi radi Vám poradíme, ak je to veľa informácií, stačí sa pripojiť na online konzultačné stretnutie, linku vidíte vyššie, alebo si ju vyžiadajte na info@languagepartner.eu.


 S pozdravom a prianím všetkého dobrého v novom roku.

 

Tatiana Šimuniová

riaditeľka školy

Recent Posts

See All

Naši študenti, náš tím, naša komunita.

bottom of page