top of page
Search

Anglicky bezpečne

Milé rodiny, milí študenti a priatelia,


tento školský rok bude iný ako tie predchádzajúce. Ochrana zdravia a bezpečnosť študentov už niekoľko mesiacov rezonuje v mysliach všetkých nás.

Language&Partner patrí k tým najviac inovatívnym inštitúciám, náš tím sú všetko ľudia oddaní vzdelávaniu a dokázali sme to už v marci, keď všetky kurzy od 12.marca prebiehali online ako jedny z prvých na Slovensku. Bohužiaľ, online vyučovanie nie je dlhodobé riešenie, nedokáže v žiadnom prípade nahradiť klasické prezenčné vyučovanie založené na dialógu, kooperácii a interakcii. Práve preto sa tešíme na všetkých študentov v škole, prvý deň vyučovania je 2. september 2020.

Ako riaditeľka školy som urobila a neustále robím opatrenia, ktoré, ako dúfam, pomôžu ochrániť nás všetkých. Každý deň v škole je iný, každá akcia sa líši počtom študentov a činnosťami. Situácia sa mení každým dňom a ja sa snažím pracovať s aktuálnymi informáciami a pripravovať každý deň v škole tak, aby bol čo najpríjemnejší pre žiakov aj učiteľov. Preto ku každej našej vzdelávacej akcii pripravujem individuálny plán, ktorý je k dispozícii v kancelárii školy a na vyžiadanie Vám ho zašleme emailom.

Medzi všeobecné opatrenia, ktoré zabezpečujeme už od apríla patria:

1. Priestory školy sú umývane každý deň ráno, používame špeciálne certifikované dezinfekčné prostriedky na dlážky, toalety, kľučky, nábytok.

2. Na toaletách vždy nájdete jednorazové papierové utierky na ruky.

3. Priestory školy vetráme od rána a každý lektor vyučuje s otvorenými oknami.

4. V každej triede študenti nájdu dezinfekčné vlhké utierky na ruky, bezpečné aj pre deti.

5. Dezinfekciu rúk nájdete aj pri vstupe do školy.

6. Zabezpečili sme registráciu študentov a každý deň Vám pred vchodom do budovy bude k dispozícii recepčná, ktorá pomôže a zodpovie na Vaše otázky.

7. Lektori, ktorí cestovali do zahraničia (nikto necestoval do rizikových krajín) museli absolvovať pobyt doma alebo sa preukázať negatívnym testom.

8. Lektori vyučujú v rúškach, aby ochránili študentov.

9. Sledujeme a riadime sa nariadeniami Hlavného hygienika SR, Ministerstva zdravotníctva SR a vlády.

Ochorieť na COVID-19 môže každý z nás, aj tí najzodpovednejší. Preto buďme k sebe ohľaduplní, pokojní a spoločne prečkajme túto nepríjemnú dobu.

Budem rada, ak nás podporíte Vašimi nápadmi a komentármi, ako Vám môžeme pomôcť a čo viac môžeme ako škola urobiť pre našu komunitu.

S pozdravom,

Ing. Mgr. Tatiana Šimuniová, PGCertEd

Executive Director & Principal

Language&Partner s.r.o.

Language College Slovakia n.o.

tatiana.simuni@languagepartner.eu

Tel.: +421 905 974 380

www.languagepartner.eu


Recent Posts

See All

Naši študenti, náš tím, naša komunita.

bottom of page